Noćas oko tri sata izbio je požar na kontejnerima za smeće u Šibenskoj ulici na Bilom brigu u Zadru. Vatra se proširila na susjedne automobile koji su pretrpjeli znatnu materijalnu štetu.

Galerija


Rano jutros oko 3:10 u Šibenskoj ulici u Zadru izbio je požar na četiri PVC kontejnera, te se proširio na obližnja parkirana osobna vozila, priopćila je PU zadarska. 

Vezani članci Vatrogasci gase požar obiteljske kuće u naselju Dankovec - 4 Planula obiteljska kuća u Dankovcu: "Opet sam na početku. Potres nas je unazadio, a ova vatra nas je sad odgurala još i dalje" Požar obiteljske kuće u Dankovcu Požar u obiteljskoj kući u Zagrebu, tročlana obitelj ostala bez doma

Tri kontejnera u potpunosti su izgorjela, dok je jedan djelomično oštećen. Požar sa kontejnera je zahvatio obližnja parkirana vozila, od kojih je jedno vozilo u potpunosti izgorjelo, dok su tri vozila djelomično oštećena.

Policija provodi kriminalističko istraživanje. Materijalna šteta još se utvrđuje. 

Policija je u vezi navedenog događaja privela pet osoba. Ostali detalji nisu poznati. Policija ovo djelo navodi kao kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom.