Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na graničnom prijelazu Dubrava Križovljanska varaždinski policajci su krajem prošlog tjedna kod 33-godišnjaka pronašli 9 grama marihuane, nakon čega je daljnjom pretragom automobila pronađeno još 5 vrećica s ukupno 3,6 kilograma marihuane, izvijestio je na konferenciji za novinare glasnogovornik Policijske uprave varaždinske Darko Blaži.


Policajci su drogu pronašli ispod poklopca motora osobnog vozila 33-godišnjaka.

Vezani članci Prometna nesreća, ilustracija - 4 Policajci zaustavljali vozače i naplaćivali veće kazne pa razliku spremili u džep, a domogli su se i - mobitela Uhićen Crnogorac s 1,3 kg heroina i 1,8 kg marihuane Crnogorac u Zadru dilao drogu: U njegovu domu pronađeno više od kilograma heroina

Nakon provedene kriminalističke obrade počinitelj je priveden istražnom sucu Županijskog suda u Varaždinu, koji mu je odredio zadržavanje.

Tridesettrogodišnji muškarac je s područja Varaždinske županije, a do sada nije prijavljivan za kaznena djela korištenja ili distribuiranja opojnih droga.

Ovo je četvrta akcija zapljene droga u posljednjih 10-tak dana na području Policijske uprave varaždinske. Naime, u posljednje tri akcije zapljenjeno je 50 doza LSD-a, 50 grama heroina, a pronađena je i plantaža sa 40 biljaka indijske konoplje, podsjetio je glasnogovornik PU varaždinske.