Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Varaždinski policajci pronašli 3,6 kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na graničnom prijelazu Dubrava Križovljanska varaždinski policajci su krajem prošlog tjedna kod 33-godišnjaka pronašli 9 grama marihuane, nakon čega je daljnjom pretragom automobila pronađeno još 5 vrećica s ukupno 3,6 kilograma marihuane, izvijestio je na konferenciji za novinare glasnogovornik Policijske uprave varaždinske Darko Blaži.

Policajci su drogu pronašli ispod poklopca motora osobnog vozila 33-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge Ilustracija Darmar kod Varaždina Kaos u kafiću! Trojica pijanih muškaraca tukla goste i ženu, napala i policajce: Jednog su gušili, drugi je pucao

Nakon provedene kriminalističke obrade počinitelj je priveden istražnom sucu Županijskog suda u Varaždinu, koji mu je odredio zadržavanje.

Tridesettrogodišnji muškarac je s područja Varaždinske županije, a do sada nije prijavljivan za kaznena djela korištenja ili distribuiranja opojnih droga.

Ovo je četvrta akcija zapljene droga u posljednjih 10-tak dana na području Policijske uprave varaždinske. Naime, u posljednje tri akcije zapljenjeno je 50 doza LSD-a, 50 grama heroina, a pronađena je i plantaža sa 40 biljaka indijske konoplje, podsjetio je glasnogovornik PU varaždinske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene