Varaždinska policija održala je konferenciju za medije nakon što je riješila slučaj ubojstva iz 2018.

Galerija


Tijelo muškarca D.P. (46) koji je nestao prije dvije godine pronađeno je 13. studenog, a policija sumnjiči trojicu za teško ubojstvo.

"Počinitelji su unaprijed dogovorili susret sa žrtvom i ubili je", kazali su na konferenciji te dodali da je tijelo žrtve bilo preseljeno s mjesta ubojstva te se opsežnom istragom pokušalo pronaći.

Za ubojstvo se sumnjiče 52-godišnjak s hrvatskim državljanstvom te dvoje državljana Srbije u dobi od 39 i 27 godina. Policija je kazala kako su protiv njih podignute kaznene prijave Županijskom državnom odvjetništvu.

Slovenski policajac, ilustracija Policija objavila detalje stravičnog pokolja kod Ljubljane - Nazvala ih sestra zbog nasilnog brata. Malo kasnije nazvao je brat: "Sve sam ih ubio, naoružan sam"

Krvavi obračun noževima u Vrapču - 1 Izboden na smrt: Policija se oglasila o krvavom napadu na tržnici u Vrapču

Policija je na konferenciji dodala kako jedan od njih nije u zemlji, pa će za njim biti raspisana međunarodna tjeralica.

Žrtva je ubijena vatrenim oružjem 10. srpnja 2018. u jednom skladišnom prostoru u Varaždinu, nakon čega je njegovo tijelo zakopano u Leštakovcu.