Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

52-godišnjakinja je prelazila prugu po neobilježenoj prečici. Nalet vlaka čudom je preživjela i van je životne opasnosti.


U Supilovoj ulici u Varaždinu, u četvrtak oko 17.40 sati na 52-godišnju je ženu, koja je prelazila prugu, naletio vlak. Žena prugu nije prelazila na pružnom prijelazu nego je išla po neobilježenoj prečici.

Vezani članci Vlak naletio na kamion (Foto: Davor Visnjic/PIXSELL) Brzi vlak naletio na kamion kod Vrbovca, više osoba ozlijeđeno. Na istoj pruzi prije dva dana vlak iskočio iz tračnica Slika nije dostupna VIDEO Pala pod vlak, otresla sa sebe prašinu i odšetala...

Nalet vlaka nekim čudom je preživjela, a trenutačno se nalazi u varaždinskoj Općoj bolnici. U bolnici nam nisu mogli dati podatke o njezinu stanju ali, kako doznajemo, žena je van životne opasnosti.

Žena poginula u naletu vlaka kod Knina

Kako su javili iz varaždinske policije, na ženu je naletio vlak koji je prometovao na relaciji Golubovec-Varaždin. Zbog očevida promet je na navedenoj relaciji bio obustavljen od 17.47 do 19.15 sati. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook