Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika materijalna šteta

Varaždin: Vozio bez vozačke i s 3,91 promila, pa se zaletio u ograde dviju kuća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani 28-godišnjak bez vozačke dozvole sletio je s ceste u Banjšćini te udario u ograde dviju kuća. Materijalna šteta je veća od 10.000 kuna.

Jučer oko 6.20 sati u Banjšćini, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Muškarac u dobi od 28 godina upravljao je osobnim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 3.91 promila.

Pročitajte i ovo Bicikl, ilustracija Hitna joj nije stigla pomoći Tragedija u Podravini: Pala s bicikla i poginula, pronašao je poštar Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet

Zbog bitno smanjenih vozačkih sposobnosti uslijed utjecaja alkohola, izgubio je nadzor nad upravljačem i vozilom sišao udesno van kolnika gdje je prednjim desnim dijelom vozila udario u dvorišne ograde dviju vikend kuća.

>> Sletio s ceste, udario u kuću i poginuo

Nastala materijalna šteta procjenjuje se na desetak tisuća kuna. Kako je postojala bojazan da će nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden je u službene prostorije Policijske uprave varaždinske te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

Protiv njega će se nadležnom prekršajnom sudu podnijeti optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene