Varaždin: U Turčinu poginule dvije osobe, a četiri ozlijeđene (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL)
Varaždin: U Turčinu poginule dvije osobe, a četiri ozlijeđene (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL)

U mjestu Turčin, nedaleko od Varaždina, poginule su dvije osobe, a četiri su ozlijeđene i prevezene u varaždinsku Opću bolnicu.


U teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju navečer dogodila u mjestu Turčin, nedaleko od Varaždina, poginule su dvije osobe, a četiri su ozlijeđene i prevezene u varaždinsku Opću bolnicu, doznaje se iz Policijske uprave varaždinske. Jedna je osoba od posljedica prometne nesreće preminula u bolnici, dok su dvije stradale na mjestu događaja.

Prema informacijama s mjesta nesreće u sudaru su sudjelovala dva osobna vozila te dva motocikla, a do sudara je došlo zbog nepropisnog pretjecanja vozača osobnog vozila koji je prednjim dijelom vozila udario u motocikl koji je dolazio iz suprotnog smjera, kazao je glasnogovornik PU Varaždinske Matko Murić.

Uzrok i više pojedinosti vezane uz prometnu nesreću znat će se nakon obavljenog očevida. Prema šturoj informaciji iz PU varaždinske očevid je provelo Općinsko državno odvjetništvo.

Za još nekoliko osoba koje su ozlijeđene i prevezene u varaždinsku Opću bolnicu ne navodi se o kakvim je ozljedama riječ. (Hina)