Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušaj ubojstva

Varaždin: Sjekirom pokušao ubiti muškarca s kojim se potukao

Sjekira (Foto: Guliver/Thinkstock)
Sjekira (Foto: Guliver/Thinkstock) Foto: Gulicer/Thinkstock
Jedan se 35-godišnjak iz Nedelišća u varaždinskoj županiji sumnja da je sjekirom počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju.

Policija je priopćila da je dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 35-godišnjakom sa šireg područja općine Nedelišće sumnja se da je počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju.

Pročitajte i ovo Osumnjičeni za ubojstvo žene u Blatu priveden na sud FOTO Ovo je muškarac koji je prerezao vrat ženi kod savskog nasipa: Skrivao je lice, ima ozlijeđenu ruku Policija, ubojstvo kod bolnice - 5 tijelo je bilo uz Savu Detalji strašnog ubojstva na savskom nasipu: Ubojica i žrtva bili su u vezi

On je u nedjelju, 21. siječnja oko 17 sati u Paragu, prilikom narušavanja javnog reda i mira u kojem je sudjelovalo više osoba sjekirom u glavu udario 35-godišnjeg muškarca.

Ozlijeđena osoba je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je liječničkim pregledom utvrđeno da je teško ozlijeđena te je zadržana na liječenju, pišu Varaždinske vijesti.

U ponedjeljak, 22. siječnja u 21.30 sati osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene