Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stradao na licu mjesta

Varaždin: Radnik poginuo nakon udarca krana dizalice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na gradilištu Osnovne škole 'Remetinec' u mjestu Remetincu oko 13,30 sati dogodila se nesreća na radu.

U nesreći je smrtno stradao 26-godišnji radnik, zaposlenik građevinskog obrta s varaždinskog područja, priopćila je  varaždinska policija. Očevidom je utvrđeno da se pri prijenosu betona nagnulo teretno vozilo i kran dizalice udario je radnika koji je držao cijev za isisavanje betona, zbog čega je 26-godišnjak smrtno stradao na licu mjesta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Turčinu Strava u pogonu: Elektroprijevoznica pritisnula muškarca vilicama, preminuo na mjestu Ivan Čorkalo, Nikola Dugandžić, Neven Bosilj - 2 U prenoćištu za beskućnike Strava u Varaždinu, žena nožem izbola tri osobe: "Zakazao je sustav, mora se prvo dogoditi nesreća da bi se nešto pokrenulo"

Očevid je obavila istražna sutkinja Županijskog suda u Varaždinu, u nazočnosti inspektora zaštite na radu, a na mjesto nesreće pozvani su i vještaci zagrebačkog centra za kriminalistička vještačenja, koji će također provesti vještačenja. Po nalogu istražne sutkinje tijelo je prevezeno na patološki odjel varaždinske bolnice na obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene