Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Herojska akcija policije

Utrčali u požar i izvukli teško opečenog ukućanina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U obiteljskoj kući u Pakracu jutros je došlo do eksplozije i požara, u kojem je teške opekline zaradio jedan ukućanin. Iz vatrene su ga stihije izvukli policajci.

Jutros nešto prije 7 sati u obiteljskoj kući u Branimirovoj ulici u Pakracu došlo je do eksplozije, najvjerojatnije plina, pri čemu je jedna osoba teško ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..." Zračna luka Kabul, eksplozija Skrivena istina Ovo je tajna koju Pentagon posebno skriva: "Snimka otkriva da nije bila samo jedna eksplozija"

Kako nam je potvrđeno u požeško-slavonskoj Policijskoj upravi, uslijed detonacije kuća se zapalila, a policijski su službenici utrčali u nju kako bi spasili jednog ukućana.

Ta je osoba s teškim opeklinama trećeg stupnja nakon izvlačenja prevezena u jednu zagrebačku bolnicu na daljnji tretman.

Materijalna je šteta velika, a oštećena je i jedna susjedna kuća na koju se požar u jednom trenutku bio proširio. Vatrogasci su požar u međuvremenu sanirali, a policijski je očevid i dalje u tijeku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene