Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Industrijska zona u Sisku

Istraga u Sisku: Vagon-cisterna usmrtila djevojčicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sisačko-moslavačka policija je izvijestila po završetku očevida o okolnostima, smrtnog stradavanja jedno i pol godišnje djevojčice.

Policija navodi kako su 'jučer oko 16,30 sati u industrijskoj zoni u Sisku, u Končarevoj ulici, strojovođa i manevristi lokomotivom po pruzi gurali 15 vagon-cisterni, uslijed čega je prvi vagon, na kojem su se nalazila druga dvojica manevrista, na pružnom prijelazu udario u jedno i pol godišnju djevojčicu, koja je na mjestu smrtno stradala'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nije kočio na vrijeme Željeznička nesreća u Slavoniji: "Žurio se jer mu je sin sletio s ceste. Onda se autom zabio u vlak i totalno slupao vozilo" Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa

>> Tragedija u Sisku: Vlak usmrtio curicu od godinu i pol

Strojovođu i svu trojicu manevrista policijski službenici su na mjestu nesreće alkotestirali, te je utvrdeno da nisu bili pod utjecajem alkohola. Uz policijske službenike očevid je vodila istražna sutkinja Županijskog suda u Sisku uz zamjenicu županijskog državnog odvjetnika, te je po nalogu istražne sutkinje naložena obdukcija koja će u sisačkoj Općoj bolnici biti obavljena u utorak, 2. studenoga.

Službenici Policijske postaje Sisak nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti tragične nesreće, nakon čega će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti izvješće, navodi PU sisačko-moslavačka. Zasad nije poznato kako se nesretna djevojčica našla na pruzi. (T.Š./Mi.Dr./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene