Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vis: Francuski ronilac pronađen mrtav

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski ronilac, čiji je nestanak u akvatoriju otoka Visa prijavljen jučer oko 21.30 sati, pronađen je jutros mrtav na dubini od 15-ak metara u uvali Rukavac, potvrđeno je u Policiji.

Nestanak 28-godišnjeg Francuza Mathieua Fauchona, koji je ronio na dah, prijavio je sinoć vlasnik apartmana u kojemu je boravio, nakon što se nije vratio s ronjenja. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Riječ je o Srbinu Unakaženo tijelo bez prstiju pronađeno u stanu u Beču: "Način egzekucije ukazuje na balkansku mafiju" Vis Od recepata do nakita Na mnogima najljepšem hrvatskom otoku raste najstarije stablo rogača na svijetu: Mladi zadrugari čine čuda

Policija nije objavila identitet preminuloga.

>> Vis: U moru nestao Francuz

Vlasnik apartmana 28-godišnji Petar Žgela policiji je rekao kako je mladić, koji je kod njega boravio s djevojkom, jučer oko 18 sati otišao roniti na dah u uvalu Rukavac te da ga od tada nitko nije vidio.

U uvali Rukavac, koja obiluje podmorskim špiljama, pronašli su ga viški ronioci koji su u potrazi sudjelovali zajedno s pripadnicima Pomorske policije i Lučke kapetanije.

Potragu je otežavao jak vjetar i valovito more, a za mladićem se tragalo i na kopnu. 

U ponoć je potraga prekinuta i bila je nastavljena rano jutros.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene