Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Rekorder' vozio s 2,28 promila

Unatoč već ranije oduzetoj dozvoli vozila s 1,26 promila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na primorsko-goranskim prometnicama policija je proteklog vikenda ponovno bila u akciji nadzora alkoholiziranosti vozača za upravljačem.

Na riječkom je području, ističu u policiji kao primjer 'rekordera', zaustavljen 36-godišnji Kastavac kojemu je policija izmjerila koncentraciju od 2,28 g/kg alkohola. Interventna ga je policija zatekla u Mercedesu riječkih oznaka u subotu u 1,35 sati u Adamićevoj ulici u Rijeci.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pozlilo mu je Pacijent umro u sanitetskom vozilu tijekom transporta iz Hrvatske u Njemačku, zbog jednog detalja brzo je pozvana policija Slika nije dostupna Alkotest i za žene koje guraju kolica

U dvije noći, na nedjelju i na ponedjeljak, policajci su najveći broj alkoholiziranih zatekli na riječkom području, njih 16 , ali 'pod gasom' je bilo i vozača na Krku, u Opatiji, Malom Lošinju i Delnicama.

Iste noći u Delnicama policija je u automobilu VW oko 3 sata zaustavila 24-godišnjakinju iz Fužina. Izmjereno joj je 1,26 promila, a usto je upravljala osobnim vozilom za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom. Zbog toga će biti kazneno prijavljena kao i 35-godišnji Riječanin kojega je policija također zatekla da upravlja 'pod zabranom', ali i pod utjecajem alkohola od 0,82 g/kg.

Protiv svih vozača koji su alkoholizirani sjeli za upravljač, a policija ih je protekloga vikenda 'uhvatila' slijede odgovarajuće prijave.

Iz policije poručuju da će se ovakve akcije, kojima je cilj sprečavanje prometnih nesreća s najtežim posljedicama, nastaviti, a posebno u turističkoj sezoni kako bi se povećala sigurnost svih sudionika u prometu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene