Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je kazneno prijavila 60-godišnjaka kojega sumnjiči za pronevjeru iznosa od stotinjak tisuća kuna koje je protupravno prisvojio na štetu trgovačkog društva.


Utvrđena je sumnja da je 7. studenog dok se nalazio na radnom mjestu u trgovačkom društvu u Splitu, pri obavljanju poslova preuzimanju gotovog novca prije ulaska u trezor izdvojio svežnje novčanica od oko 100 tisuća kuna koje je potom odložio u ladicu dok je ostali preuzeti novac uredno unio u prostor trezora i stavio na police.

Vezani članci Policija, ilustracija U dvorištu napuštene kuće u Vinkovcima pronađeno tijelo 29-godišnjaka Mjenjačnica, ilustracija Vlasnik mjenjačnice spremio u džep dva milijuna kuna: Oštećeni mjesecima uzalud čekali novac

Novac iz ladice odnio je sa sobom. Temeljem naloga obavljena je pretraga, ali novac nije pronađen, te se u tom smjeru nastavlja kriminalističko istraživanje.

Osumnjičeni 60-godišnjak je doveden policijskom pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook