Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokleknuo pred iskušenjem

Umjesto u trezor, 100.000 kuna stavio u ladicu i odnio sa sobom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je kazneno prijavila 60-godišnjaka kojega sumnjiči za pronevjeru iznosa od stotinjak tisuća kuna koje je protupravno prisvojio na štetu trgovačkog društva.

Utvrđena je sumnja da je 7. studenog dok se nalazio na radnom mjestu u trgovačkom društvu u Splitu, pri obavljanju poslova preuzimanju gotovog novca prije ulaska u trezor izdvojio svežnje novčanica od oko 100 tisuća kuna koje je potom odložio u ladicu dok je ostali preuzeti novac uredno unio u prostor trezora i stavio na police.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Novac iz ladice odnio je sa sobom. Temeljem naloga obavljena je pretraga, ali novac nije pronađen, te se u tom smjeru nastavlja kriminalističko istraživanje.

Osumnjičeni 60-godišnjak je doveden policijskom pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene