Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkriven uzrok požara u Remetama

Umjesto svjetla uključila peć i zapalila starački dom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar u staračkom domu u zagrebačkom naselju Remete najvjerojatnije je izazvala 73-godišnja štićenica koja je u prostoriji saune u potkrovlju umjesto prekidača za svijetlo nepažnjom uključila strujnu peć pored koje se zapalila odložena posteljina, doznaje se danas u policiji.

Sauna u kojoj je izbio požar duže vrijeme nije bila korištena i u njoj se odlagala posteljina. Vatra se sa zapaljene posteljine proširila na drvenu lamperiju stropa, krovište i ostale prostorije u potkrovlju. Šteta zasad nije utvrđena, no procjenjuje se da je riječ o velikom iznosu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Naslovna uloga u filmu 'Noćni brodovi' Ana Karić uskoro će napuniti 70: Da se razbolim pristala bih na starački dom! Slika nije dostupna Za starije i djecu Bizarna psihoterapija: Pomazi, nahrani i odjeni - svinju

>> Drama u Zagrebu: Gorio starački dom, štićenici evakuirani

U požaru u Domu za starije i nemoćne u Remetama u četvrtak je izgorjelo krovište, a lakše su ozlijeđene dvije osobe. Zaposlenik doma koji je prvi pokušao ugasiti požar nagutao se dima, a jedan je vatrogasac ozlijedio ruku pri padu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene