Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pljačkali na riječkom području

Ukrali cigarete, zlatninu i novac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kradljivci su i protekloga vikenda imali pune ruke posla. Na riječkom području u tri su se provale domogli veće količine cigareta, zlatnine i novca čime su vlasnike ukradenog oštetili za oko 42 tisuće kuna.

Nepoznati provalnik na benzinskoj crpki u Kraljevici domogao se veće količine cigareta, a iz kioska na Vežici u koji je provaljeno ukradeno je stotinjak šteta cigareta. Iz obiteljske kuće u Šmriki 62 godišnjem vlasniku ukradena je zlatnina i novac.

Pročitajte i ovo Ilustracija Slijedi obdukcija Muškarac pao iz čamca i poginuo, policija istražuje uzrok smrti Podizanje brane u Hrvatskoj Kostajnici Vodostaj u stalnome rastu VIDEO Pripreme za obranu od poplave u Hrvatskoj Kostajnici: "Napokon i mi imamo branu"

U Bribiru, iz podruma obiteljske kuće, nepoznati kradljivac ukrao je bakreni kotao za pečenje rakije, kao i četiri automobilske gume s naplatcima. Vlasnica, 40 godišnjakinja iz Selca, oštećena je za oko 8 tisuća kuna.Policija traga za kradljivcima. (VLM Agencija)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene