Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Višemjesečna istraga

Uhvaćeni dileri u Slavoniji: Droga prodavana i maloljetnicima na području Virovitice i okolice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Virovitička policija je nakon višemjesečne istrage uhitila dvojicu dilera - s područja Virovitice i Donjeg Miholjca.

Utvrđeno je da je 27-godišnjak s područja Donjeg Miholjca nabavljao i prodavao droge marihuanu, amfetamin, MDMA preko posrednika 22-godišnjaka s područja Virovitice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rutinska kontrola Zaustavila ga policija, a nakon provjere oduzeli mu auto i ispisali ogromnu kaznu Zaplijena marihuane u Kaštelima Zaplijena u Kaštelima Spazio policiju pa krenuo bježati: Nije stigao daleko, a kod sebe je imao veću količinu droge

Droga je prodavana osobama sa šireg područja grada Virovitice, a koji su potom prodavali navedene droge drugim osobama s područja grada Virovitice i okolice, među kojima su bili i maloljetnici.

Provedeno je više pretraga kuća, stanova i poslovnih objekata u Virovitici i Donjem Miholjcu.

Zaplijenjeno je 813,4 grama droge marihuane, 462,4 grama droge amfetamin u obliku paste kojoj se dodavanjem smjese za uvećanje mase umnožava masa za krajnjeg kupca, 131 tableta droge MDMA (Ecstasy), 5,8 grama umrvljene droge MDMA, 73,5 grama smjese za uvećanje mase i 0,5 cl konopljinog ulja koje sadrži THC.

Osim toga, pronađeni su i aparat za vakumiranje, pet preciznih vaga s tragovima raznih droga te razni pribori koji služe za miješanje i preradu droge amfetamina i marihuane i devet biljki cannabis sativa visine do 135 cm. Također, pronađena su i 2 kg duhana bez odgovarajućih oznaka.

27-godišnjak i 22-godišnjak osumnjičeni su da su počinili više kaznenih djela proizvodnje i preprodaje droge, više prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga te dva prekršaja iz Zakona o trošarinama.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene