Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhvaćen vozač koji je skrivio prometnu nesreću i pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava varaždinska izvijestila je kako je 37-godišnji hrvatski državljanin, vozač teretnog vozila, sinoć kod Ludbrega skrivio prometnu nesreću u kojoj je jedna osoba poginula, te je pobjegao s mjesta nesreće.

Nakon istrage policija je noćas pronašla vozača te će protiv njega biti podnijeta kaznena prijava zbog uzrokovanja prometne nesreće s poginulom osobom, te bijega s mjesta nesreće, navodi se u izvještaju PU varaždinske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nesreća u Matuljima U lančanom sudaru poginula jedna osoba Slika nije dostupna Nesreća na autocesti Poginuo u slijetanju s ceste, suputnica teško ozlijeđena

Naime, 37-godišnji vozač je sinoć oko 20 sati između mjesta Sveti Petar i Apatija, u Varaždinskoj županiji, prilikom nepropisnog mimoilaženja, teretnim vozilom udari u osobni automobil, kojeg je vozio D.P. (67). 

Zbog udara vozač osobnog vozila zadobio je teške ozljede od kojih je preminuo na mjestu nesreća, rekao je glasnogovornik PU varaždinske Darko Blaži.

Nakon što je prouzročio nesreću vozač kamiona pobjegao je.

'Na temelju tragova i ostataka na mjestu nesreće, te policijskim izvidima, policija je noćas pronašla vozača i vozilo jutros u Garešnici, u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Počinitelj je nakon toga priveden u Policijsku postaju u Garešnici', istaknuo je glasnogovornik Blaži.

Vozač osobnog vozila 26. je smrtno stradala osoba na cestama Varaždinske županije u ovoj godini.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene