Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obračun u Novom Zagrebu

Uhićena trojica kamatara, ali i dužnik koji ih je ozlijedio nožem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sukob zbog podmirenja navodnog duga od nekoliko tisuća kuna okončan je zatvaranjem trojice iznuđivača, ali i 'dužnika' koji je u obračunu izvukao nož i ozlijedio dvojicu napadača, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Nakon obračuna koji se u nedjelju dogodio u Novom Zagrebu policija je uhitila kamatara i njegovu dvojicu pomagača osumnjičenih za protupravnu naplatu, ali i dužnika kojega terete za pokušaj ubojstva.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

Policija tvrdi da je prvoosumnjičeni 46-godišnjak još od svibnja u više navrata telefonom nazivao i slao poruke navodnom dužniku od kojega je tražio povrat novca te mu prijetio premlaćivanjem.

Kada su se u nedjelju, 16. studenog, sastali su u Novom Zagrebu kamatar je doveo i dvojicu prijatelja pa su sva trojica napali 36-godišnjaka udarajući ga rukama i nogama po glavi i tijelu. Nakon što je dužnik pao na tlo iz hlača je izvadio nož i 46-godišnjaka teško ozlijedio ubodom u prsa, a njegovom 34-godišnjem suradniku nanio lakšu ozljedu natkoljenice.

VIDEO Interventna policija opkolila Posedarje

Policija je u konačnici uhitila svu četvoricu pa ih je uz kaznene prijave predala pritvorskom nadzorniku. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene