Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaplijena 183 grama

Diler s tjeralice 'uhvaćen na djelu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija zaplijenila je 183 grama heroina i uhitila dvojicu preprodavača heroina, od kojih je za jednim bila raspisana potraga Županijskog suda u Vukovaru zbog izbjegavanja izdržavanja kazne zatvora.

Uhićeni u dobi od 43 i 44 godine od ranije su poznati policiji zbog preprodaje droge, a za mlađim je na snazi bila potraga. Policija nije objavila zbog kojeg kaznenog djela je osuđen. U policiji kažu da je 44-godišnji osumnjičenik nabavljao veće količine heroina i isporučivao ga 43-godišnjaku koji ga je dalje preprodavao na ilegalnom tržištu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otkrivao službene tajne Policajac iz istraga otkrivao gdje dileri drže drogu pa ju s dvojicom suradnika krao i prodavao Ilustracija selili je u drugu sobu Pacijentica (42) u bolnici se čudno ponašala, pa su pozvali policiju: Dobila je kaznu od 1000 eura

Vrijednost heroina, pronađenog u stanu koji je unajmio 43-godišnjak, je oko 40.000 kuna, a u uličnoj preprodaji vrijednost bi dostigla i znatno viši iznos. Policija je dvojac uhitila ubrzo nakon što je 44-godišnjak u stanu isporučio 98 grama heroina godinu dana mlađem osumnjičeniku koji je priveden u zatvor u Remetincu, dok je 44-godišnjak doveden u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda. (HIna)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene