Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićena dva preprodavača heroina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija jutros je privela istražnom sucu Županijskog suda u Zadru 48-godišnjeg Zadranina osumnjičenog za preprodaju heroina. Poslijepodne će biti priveden i 32-godišnjeg Zadranina, također uhićenog u subotu.

Policija je 48-godišnjaka u subotu ujutro zatekla kako pored jednog stabla u travu, u ulici Karma, ostavlja paketić u kojemu je bilo 511,9 grama praškaste tvari, koja je ukazivala da je riječ o heroinu. 

Pročitajte i ovo Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci U sumnjivim paketima u automobilu nađen je heroin, kokain i anabolički steroidi Sumnjivi paketi Dvojac na granici pao s kilom heroina, švercali su još i kokain i steroide

Tijekom kriminalističke obrade utvrđeno je kako je u zadnja četiri mjeseca ostavljajući na tom mjestu iste količine heroina, preprodao 32-godišnjem Zadraninu oko 2 kilograma heroina. U subotu poslijepodne priveden je i 32-godišnjak kojega se također tereti da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.

Preprodajom paketića s 511,9 gr heroina stekla bi se protupravna imovinska dobit u iznosu od 500 tisuća kuna, navodi se u izvješću PU zadarske.

Ova akcija službenika PU zadarske dio je operativno-taktičke radnje 'Prismotra' koju policija provodi zadnjih desetak dana zbog spoznaja da se u jednom gradskom predjelu radi dalje preprodaje skriva veća količina heroina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene