Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitska policija uhitila je danas četvoricu mladića osumnjičenih za subotnji napad na predsjednika Udruge dragovoljaca Domovinskog rata Dalmacije, bojnika Tončija Turića, koji je u komi na odjelu intenzivne njege i splitskoj bolnici.


Splitsko-dalmatinska Policijska uprava priopćila je poslijepodne kako je kriminalističkom obradom utvrdila da su se oni u subotu oko dva sata ispred kafića "Južni križ" u Splitu, uz koji je i Udruga dragovoljaca Domovinskog rata Dalmacije, sukobili s bojnikom.

Vezani članci Ravnateljica Centra za socijalnu skrb Ivanić-Grad Martina Cuvaj Ravnateljica Centra u Ivanić-Gradu: "Minute su nas dijelile od toga da se dogodi veliko zlo. Otac je razvalio vrata i detektor metala, bacio zaštitarku na stol i razbio ga..." Hobotnica napala čovjeka u Australiji 04 Hobotnica u plićaku napala geologa: ''Voda je odjednom postala mutna...''

Kako je policija priopćila, riječ je o dvojici 20-godišnjaka i
dvojici 19-godišnjaka koje je prije toga Turić zamolio da iziđu iz kafića.

 Ti su se mladići posvađali s Turićevim 29-godišnjim sinom,
kojega su nakon toga i napali. Bojnik Turić se umiješao i jedan ga je 20-godišnjak gumenom palicom nekoliko puta udario po glavi, a nastavio ga je udarati i nakon što je pao. U tučnjavu se umiješao i prijatelj bojnika Turića, koji je uboden i teško ranjen.

Mladići će, kako je izvijestila policija, biti privedeni u Istražni
centar Županijskoga suda u Splitu, jedan uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva, a trojica za sudjelovanje u tučnjavi.