Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićena četvorica zbog napada na bojnika Turića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija uhitila je danas četvoricu mladića osumnjičenih za subotnji napad na predsjednika Udruge dragovoljaca Domovinskog rata Dalmacije, bojnika Tončija Turića, koji je u komi na odjelu intenzivne njege i splitskoj bolnici.

Splitsko-dalmatinska Policijska uprava priopćila je poslijepodne kako je kriminalističkom obradom utvrdila da su se oni u subotu oko dva sata ispred kafića "Južni križ" u Splitu, uz koji je i Udruga dragovoljaca Domovinskog rata Dalmacije, sukobili s bojnikom.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

Kako je policija priopćila, riječ je o dvojici 20-godišnjaka i
dvojici 19-godišnjaka koje je prije toga Turić zamolio da iziđu iz kafića.

 Ti su se mladići posvađali s Turićevim 29-godišnjim sinom,
kojega su nakon toga i napali. Bojnik Turić se umiješao i jedan ga je 20-godišnjak gumenom palicom nekoliko puta udario po glavi, a nastavio ga je udarati i nakon što je pao. U tučnjavu se umiješao i prijatelj bojnika Turića, koji je uboden i teško ranjen.

Mladići će, kako je izvijestila policija, biti privedeni u Istražni
centar Županijskoga suda u Splitu, jedan uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva, a trojica za sudjelovanje u tučnjavi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene