Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRIVEDEN UZ PRIJAVU

Policija pronašla napadača na mladića u Zadru: Sumnjiči se za pokušaj ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila 23-godišnjaka osumnjičenog za pokušaj ubojstva mladića u Zadru, čiji je otac ranije zatražio pomoć od novinara. Osumnjičeni je pronađen na području Brodsko-posavske županije.

Iz zadarske policije u četvrtak su priopćili kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje u pokušaj ubojstva.

Radi se o napadaču na 21-godišnjeg mladića čiji je otac Joško Štefanić zatražio pomoć od medija, kazavši kako policija ne fadi svoj posao. Također, po Zadru je nalijepio plakate u kojima je pozvao svjedoke da se jave s informacijama.

"Sumnjiči ga se da je 13. studenog oko 2.30 sati u Ulici dr. Franje Tuđmana u Zadru, prilikom verbalnog sukoba i fizičkog naguravanja između više mlađih osoba, iz džepa odjevnog predmeta izvadio nož kojim je oštećenom 21- godišnjaku zadao ubodnu ranu u predjelu glave, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.
Ozlijeđenom mladiću pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede", stoji u policijskom priopćenju.

Pročitajte i ovo Otac traži napadača na sina - 2 Sretan je što je živ Probili mu lubanju, otac plakatima traži napadača: "Da je bilo milimetar dublje, Bog me više ne bi spasio"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna strašan napad Otac napadnutog mladića iz Zadra otkrio nam zašto je oblijepio grad plakatima i prozvao policiju: "Nemojte na nasilje nasiljem"

Osumnjičeni je uhićen u srijedu na području Brodsko-posavske županije te priveden u prostorije policije, gdje mu je oduzet preklopni nož.
Zbog kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju protiv njega se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava te će tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Kriminalističko istraživanje se i dalje nastavlja, priopćili su iz zadarske policije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene