Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićen zaštitar koji je maltretirao službenice Suda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je i predala istražnom sucu 47-godišnjeg Zagrepčanina osumnjičenog da je prisilom i prijetnjama prekršajnim sutkinjama i sudskoj djelatnici pokušao utjecati na presudu, zbog koje mu je prijetio zatvor.

U službenom izvješću navodi se da je 47-godišnjak počinio kazneno djelo prisile prema dvije pravosudne dužnosnice, dok je još jednoj ženskoj osobi prijetio.

Pročitajte i ovo Noćni klub u Biogradu - 5 Slavlje se pretvorilo u tragediju Tučnjava u biogradskom klubu: Umro zaštitar, privedene dvije osobe - ''Bilo je tu i ranije problema'' Slika nije dostupna Pravomoćna presuda Osuđen zaštitar kojemu se nije radilo: Dojavio o četiri bombe u trgovačkom centru pa sve priznao

Policija tvrdi da je od prosinca prošle godine do 12. lipnja 2008. učestalim dolascima, telefonskim pozivima i slanjem pismenih pošiljaka uznemiravao i pokušavao izvršiti prisilu nad dvije oštećene kako bi izmijenile odluku kojom je osuđen na zatvorsku kaznu, dok je trećoj oštećenoj u više navrata prijetio putem telefona.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o djelatnicama Prekršajnog i Visokog prekršajnog suda u Zagrebu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene