Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostala ležati na cesti

Split: Uhićen vozač koji je naletio na maloljetnicu i pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija uhitila je 40-godišnjeg vozača koji je u nedjelju na pješačkom prijelazu u središtu Splita automobilom oborio 17-godišnjakinju te pobjegao s mjesta nesreće, u kojoj je ta djevojka zadobila teške i po život opasne ozljede.

Policija je tog vozača pronašla nedugo nakon što je u Gundulićevoj ulici svojim Smartom oko 18 sati naletio na 17-godišnju pješakinju te pobjegao s mjesta nesreće, ne pomogavši djevojci koja je teško ozlijeđena ostala ležati na cesti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vozio i službenog psa Pijani policajac izazvao prometnu nesreću: Pogledajte koliko je napuhao u rano jutro Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

Brojni svjedoci koji su se našli na mjestu događaja zapisali su registracijsku oznaku vozila i tako policiji pomogli da pronađe vozača, koji je uhićen i priveden uz kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći.

Teško ozlijeđena 17-godišnjakinja kolima Hitne pomoći prevezena je u splitski KBC, gdje je zadržana na jedinici intezivnog liječenja.

Splitsko-dalmatinska policija izvijestila je da je u nedjelju teške i po život opasne ozljede zadobila i pješakinja u Omišu, na koju je također naletjelo vozilo.

Policija stoga vozače poziva na oprezniju vožnju dok je kolnik mokar od kiše. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene