Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićen vozač koji je pokušao pregaziti policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija uhitila je 25-godišnjaka s područja Gračaca koji je noćas nepropisnom vožnjom središtem mjesta pokušao pregaziti djelatnika gračačke Policijske postaje.

Do kraja dana bit će sproveden istražnom sucu Županijskog suda u Zadru s kaznenom prijavom za pokušaj ubojstva policajca.

Pročitajte i ovo Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!" Hrvoje Zekanović oglasio se Zekanović Zekanović o propucavanju Turudićeva automobila: "Svi znamo tko je kriv"

Kako se doznaje u zadarskoj Policijskoj upravi, 25-godišnji vozač nije se zaustavio na policijski znak dok je vozio Ulicom Ante Starčevića kroz Gračac, već je ubrzao vožnju i usmjerio automobil prema policajcu koji ga je zaustavljao.

Policajac se u zadnji čas izmaknuo skočivši unatrag, u drugi prometni trak, pri čemu je lakše ozlijeđen. Za to vrijeme vozač je pobjegao automobilom i drugim putnicima u njemu.

Na temelju poznatih podataka policija je jutros uhitila 25-godišnjaka i privela ga u prostorije zadarske Policijske uprave. Osim kaznene prijave za pokušaj ubojstva vozač će biti i prekršajne prijavljen zbog više prometnih prekršaja, doznaje se u PU.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene