Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pod utjecajem alkohola

Uhićen vozač koji je u Zagorju usmrtio pješakinju pa pobjegao, u bijegu skrivio još jednu nesreću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićen je vozač koji je u subotu u Donjoj Podgori pobjegao s mjesta nesreće u kojoj je usmrtio 64-godišnju pješakinju. Kako doznajemo od policije, u bijegu s mjesta nesreće skrivio je još jednu prometnu nesreću.

Nakon što je pobjegao s mjesta nesreće u kojoj je u naletu automobila u subotu smrtno stradala 64-godišnja žena, policija je uhitila vozača automobila, potvrdili su za DNEVNIK.hr iz Policijske uprave krapinsko-zagorske.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena Stjepan i Katarina Đerek Velika tragedija Albanska vozačica koja je skrivila nesreću u kojoj su poginuli brat i sestra puštena iz bolnice pa odmah uhićena

Nesreća se dogodila u subotu oko 19:30 u mjestu Donja Podgora, a pješakinja na koju je vozilo naletilo na mjestu je poginula. Dok je bježao s mjesta tragične nesreće, vozač je skrivio još jednu nesreću, potvrdila nam je policija, koja je u priopćenju objasnila detalje druge nesreće.

Uslijed neprilagođene brzine, 26-godišnji vozač izgubio je nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u osobno vozilo kojim je upravljao 26-godišnji hrvatski državljanin, a u vozilu se nalazila i putnica, 21-godišnja hrvatska državljanka koja je zadobila lakše tjelesne ozlijede. Alkoholizirani 26-godišnji hrvatski državljanin napustio je i to mjesto prometne nesreće, objavila je policija.

Postupanjem policije, 26-godišnjak je pronađen iza ponoći, tada je alkotestiran je i utvrđena mu je koncentracija alkohola u organizmu od 1,47 promila, nakon čega je i uhićen te slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene