Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Truplo na Krku

Uhićen ubojica 32-godišnjeg Riječanina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubojica 32-godišnjeg Riječanina ubijenog prošlog četvrtka, 22. prosinca, uhićen je u srijedu kasno navečer, neslužbeno se doznaje iz izvora bliskih policijskim istražiteljima. Osumnjičeni za ubojstvo priveden je na kriminalističku obradu.

Ubijeni Riječanin bio je poznat iz narko miljea pa se pretpostavljalo da je ubijen u obračunu vezanom uz poslove s drogom. Mrtvog muškarca, izbodenog nožem po trupu i vratu, pronašao je na cesti uz suhozid maslinika Krčanin koji je nedaleko zaseoka Strilčići u blizini trajektnog pristaništa Valbiska na Krku obilazio svoj maslinik.

Pročitajte i ovo Danka Ilić "Danas si trebala..." Oglasila se majka malene Danke: "Ljubavi naša, nisu nam dali da budemo sretni..." Ilustracija Kanibalska jazbina Policajci pronašli raskomadano tijelo, muž i žena radili pite od ljudskog mesa

Njegovo je tijelo pronađeno tek sat, dva nakon ubojstva pa je policija odmah postavila kontrolne punktove na cestama na Krku i Krčkom mostu , a nadzirali su se i putnici i vozila koji su iz Valbiske trajektom putovali na Cres i Lošinj. Na mjestu ubojstva pronađeni tragovi, iako ih nije bilo mnogo, i pet dana danonoćne istrage, policiju su odveli na pravi put pa je ubojica u srijedu oko 22.30 uhićen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene