Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićen razbojnik i njegova suradnica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je pljačkaša kladionice, ali i njegovu djevojku koja je "ispitala teren" i skidanjem naočala označila početak akcije, doznaje se u policiji.

Policija tvrdi da je 30-godišnja Zagrepčanka prva ušla u kladionicu u Hribarovom prilazu, uvjerila se da je unutra samo zaposlenica i skidanjem naočala dala znak svom 34-godišnjem suradniku.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Predan u zatvor Uhićen u Zagrebu: Zbog teškog ubojstva osuđen na 17 godina zatvora, pobjegao u Hrvatsku i pakirao drogu Policija, ilustracija - 5 Pronađen na parkiralištu Uhićen Slovenac (22): Zaustavila ga prometna policija, a on izbacio vrećicu i paket kroz prozor te se dao u bijeg

Nakon toga osumnjičeni je maskiran kapom i šalom preko usta ušao u kladionicu i uz prijetnju pištoljem od zaposlenice zatražio novac.

Iako je pobjegao čim mu je uplašena 21-godišnjakinja predala zaradu, policija je razbojnički dvojac otkrila samo nekoliko sati kasnije.

Uhićeni su na parkiralištu u Ulici Karela Zahradnika nakon što su policajci kod osumnjičene pronašli plastični pištolj i nekoliko novčanica u raznim apoenima.

Pretragom stana pronađena je i odjeća u kojoj je uhićeni bio u vrijeme razbojstva, pa su oboje uz kaznenu prijavu predani istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene