Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka policija zaplijenila je više od tri kilograma marihuane, uhitila 23-godišnjaka osumnjičenog da je drogu prodavao u naselju Retkovec, a uhićena su i dvojica njegovih kupaca.


Policija je u ponedjeljak navečer na području Dubrave uhvatila 25-godišnjaka kod kojega je pronašla oko pet grama marihuane, a samo 20-ak minuta kasnije i 22-godišnjaka s vrećicom s 50 grama iste droge.

Vezani članci Policija, ilustracija Policija pronašla ženu koja je u Hvaru ubila četiri mačke, tijekom istraživanja otkrili da uzgaja marihuanu Zaplijena droga, ilustracija U službenom automobilu u Kaštel Sućurcu držao gotovo 46 kilograma marihuane

Ubrzo se otkrilo da su obojica marihuanu kupili od 23-godišnjaka za kojega je policija već imala informaciju da na području Retkovca prodaje drogu.

Prodavač je uhićen jučer poslijepodne kraj svog stana u kojem je pronađeno više plastičnih vrećica s ukupno 2972 grama marihuane i oko 10.000 kuna za koje se sumnja da su 'zarađene' preprodajom droge.

Ukupno je zaplijenjeno 3027 grama marihuane koja bi, procjenjuju u policiji, u prodaji na veliko vrijedila oko 30.000 kuna, dok bi u uličnoj prodaji na malo dostigla i tri puta veću vrijednost.

Osumnjičeni 23-godišnjak je priveden u Istražnom centar Županijskog suda u Zagrebu, a dvojica njegovih kupaca redovnim su putem kazneno prijavljeni zbog posjedovanja droge. Niti jedan od trojice uhićenika do sada nije bio poznat policiji.