Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKA POTRAGA

Detalji drame u Lipiku: Nožem ubo bivšu ženu pred dvoje maloljetne djece, uhićen je

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ponedjeljak je u Lipiku u obiteljskoj kući pronađena izbodena žena. Policija je uhitila muškarca.

U ponedjeljak poslije 19 sati policija je dobila dojavu da je u Lipiku u Školskoj ulici u stanu pronađena 33-godišnjakinja s ozljedama od oštrog predmeta. Uhićen je 34-godišnji muškarac nad kojim policija provodi kriminalističko istraživanje.

Izbodena žena prevezena je u bolnicu, gdje joj je pružena liječnička pomoć. Stabilno je i izvan životne opasnosti. 

Muškarac je nožem u trbuh ubo svoju bivšu ženu pred očima dvoje maloljetne djece od 8 i 10 godina i zatim pobjegao. Za njim je bila pokrenuta velika potraga, bilo je blokirano cijelo područje, na teren su poslane sve raspoložive policijske snage i muškarac je vrlo brzo pronađen i uhićen, javlja Mojportal.

"Žena je operirana, operacija je prošla dobro i ona je sada stabilno i izvan životne opasnosti", rekla je ravnateljica Opće županijske bolnice Pakrac Marina Major.

Navodno, uhićenom muškarcu ovo nije prvi put da je nasrnuo na svoju, sada bivšu suprugu.

"Najgore od svega jest što je to učinio pred djecom. Ubo ju je nožem jednom u trbuh, nož je ostao u tijelu do dolaska hitne, a djeca su sve to gledala. Koliko sam čuo, susjedi i svećenik prvi su priskočili u pomoć", izjavio je jedan Lipičanin. 

Uhićeni muškarac u Lipik se doselio iz Zadra, a on i njegova bivša supruga bili su pripadnici jedne vjerske zajednice. Navodno su se često svađali, a rastali su se prije nekoliko godina, javlja portal. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene