Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je stotinjak metara od zlatarnice uhitila muškarca kojeg se sumnjiči za razbojstvo.


Nepoznati maskirani muškarac sinoć je oko 19 sati ušao u zlatarnicu Štef u Ilici, jednoj od u to doba najfrekventnijih zagrebačkih ulica, te je uz prijetnju automatskom puškom otuđio veću količinu nakita i mobitele 56-godišnjem vlasniku zlatarne S.P. i njegovu prijatelju 48-godišnjem Ž.K.

Vezani članci Pljačka u mesnici završila je privođenjem razbojnika (FOTO: YouTube/Screenshot) Na krivog si potegnuo pištolj, sinko: Gospodin u godinama poput filmskoga junaka zaustavio pljačku Policajac prema razbojniku nije imao milosti (FOTO: Facebook/Screenshot) Uhvaćen na zlodjelu: Provalnika je tako opalio pendrekom da se "ulica zatresla"

Policija je ubrzo stotinjak metara od zlatarnice uhitila muškarca kojeg se sumnjiči za razbojstvo te ga privela na kriminalističko istraživanje koje je u tijeku.

Za sada nema informacija o količini ukradenog nakita kao ni detalja o oružju koje je razbojnik, u dobi od 30-ak godina, imao, no u policiji pretpostavljaju da se radi o kraćoj automatskoj puški Uzi kojom je zaprijetio vlasniku zlatarne. (Hina)