Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon dojave građana

Osumnjičenom za bludničenje pred djecom 48-satno zadržavanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je 33-godišnjeg muškarca osumnjičenog za masturbiranje pred djecom.

Uhićenje je uslijedilo samo nekoliko sati nakon tri dojave građana koji su kontaktirali policiju nakon što su jučer objavljene fotografije osumnjičenog muškarca. Odmah nakon dojava uslijedilo je uhićenje.

Kasno poslijepodne priveden je pred istražnu sutkinju zagrebačkoga Županijskog suda Ljiljanku Maletić, koja je odredila 48-satno zadržavanje 33-godišnjaku kojega se tereti da je u proteklih mjesec dana četiri puta zadovoljavao pohotu pred djecom u parku na području zagrebačkoga naselja Vrbika.

U tom roku državni odvjetnik treba podnijeti zahtjev za provođenje istrage i prijedlog za određivanje pritvora. Muškarcu je 48-satno zadržavanje određeno zbog opasnosti od bijega budući da je mađarske narodnosti i da ima srbijansko državljanstvo, a ima adrese stanovanja u Zagrebu i Rijeci, izjavila je Maletić. Dodala je da sumnjivac ima razloga napustiti Hrvatsku ili se u najmanju ruku negdje sakriti.

>> FOTO: Ovo je muškarac koji je masturbirao pred djecom!

Podsjetimo, zagrebačka policija zadnjih mjesec dana intenzivno je tragala za muškarcem koji je četiri puta uhvaćen kako masturbira pred djecom. Muškarac je viđen kako zadovoljava pohotu u parku Zeleni trg u Vrbiku te u jednom liftu. Mi.Dr./T.Š./Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene