Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijedi kaznena prijava

Policija uhitila muškarca zbog gnjusne prijetnje Miloradu Pupovcu u obilasku Gline

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad muškarcem (25) sa zadarskog područja zbog sumnje na javno poticanje na nasilje i mržnju.

"Sumnjiči da je u srijedu, 30. prosinca 2020. godine, oko 13 sati, u Ulici Stjepana i Antuna Radića u Glini, za vrijeme obilaska područja pogođenim potresom javno poticao na nasilje i mržnju prema predsjedniku parlamentarne stranke koja zastupa interese nacionalne manjine i drugim članovima delegacije",  stoji u izvješlu policije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pobjegao je Četvorica napala muškarca u Dubravi: Opljačkali ga, tukli, pucali na njega i ukrali mu BMW Policija Uhićen je Vozio pijan pa odbio test na droge: Pokušao pobjeći policiji, a kad su ga uhvatili, krenuo je šou

Delegacija SDSS-a, na čelu koje je je bio Milorad Pupovac tog je dana obišla potresom razrušenu Glinu i Majske Poljane, a mladić im je vikao, prijetio im i vrijeđao na nacionalnoj osnovi. 

Protiv osumnjičenog će nadležnom državnom odvjetništvu u Sisku biti podnijeta kaznena prijava zbog navedenog kaznenog djela.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene