Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zavodio ih preko interneta

Uhićen mladić iz Vodica zbog spolnog zlostavljanja sedmero djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U šibensko-kninskoj policiji kažu da je 26-godišnjak sa žrtvama stvarao odnos povjerenja putem društvene mreže. Zlostavljao je sedmero djece, a ukupno ga se tereti za desrt kaznenih djela.

Vodička policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim mladićem iz Vodica, osumnjičenim za ukupno deset kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, od kojih tri u pokušaju, izvijestila je danas Policijska uprava šibensko-kninska.

Pročitajte i ovo Dijete s knjigom Festival knjiga "Pazi, knjiga!": Rastući trend ulaska u svijet čarolije razveselio i djecu i autore Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi

Vodičanin je kaznena djela počinio na štetu sedmero djece s vodičkog područja.

>> Slavonskobrodski profesor pušten iz pritvora

Policija navodi kako je 26-godišnji Vodičanin od sredine prošle godine do kraja veljače 2013. putem društvene mreže s djecom stvorio odnos povjerenja, nakon čega im je nudio nagrade radi seksualnog iskorištavanja, iako je znao da je riječ o djeci.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, Vodičanin je uz kaznenu prijavu doveden u pritvorsku policijsku jedinicu PU šibensko-kninske. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene