Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četiri žene u tri i pol sata

Uhićen manijak koji je napadao plavuše

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je dovršila kriminalističku obradu nad 28-godišnjim D. K. iz Zaboka, zbog osnovane sumnje da je prošloga utorka počinio kaznena djela bludnih radnji nad dvjema ženama starima 24 i 32 godine, izvijestila je zagrebačka policija.

Darko K. od ranije je poznat policiji, a zbog bludnih je radnji proveo u zatvoru 3,5 godine. On je prošloga utorka u 11.05 u Rockfellerovoj ulici te u 11,45 sati na Zakmardijevim stubama prišao ženama s leđa te nad njima počinio bludne radnje, nakon čega je pobjegao s mjesta događaja.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 6 Tri kaznena djela Policija uhvatila grafitera koji je blatio Milanovića i druge političare, poznato odakle je

Iako su se istog dana u blizini dogodila dva identična djela, policija u istrazi nije mogla potvrditi da je riječ o istom počinitelju jer je prepoznavanje bilo otežano zbog toga što je žrtvama prilazio s leđa.

Prema neslužbenim informacijama 28-godišnjaka su prepoznale dvije osobe koje je napao. Mediji navode kako je manijak napadao samo plavuše. Muškarac je prema pisanju medija živio u napuštenoj kući u Zagrebu, a radio je na gradilištu u Dubravi. Prema istim izvorima policija ga je i ranije tražila na temelju tjeralice koja je za njim raspisana zbog povezanosti s pokušajem provale u hotel u Novom Zagrebu.

>> Još jedan napad pervertita u Zagrebu

>> Zagreb: Pervertit na ulici napao četiri žene

Očevici su Darka K. prepoznali kao osobu koja se 5. veljače u Erdodyevoj ulici razodjenula i pokazivala građanima genitalije, pa će protiv njega biti podnesen i optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Darko K. priveden je u istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. Upravo izjave žena koje su skupile hrabrost i prijavile napad, a onda i prepoznale svog napadača, bit će temelj optužnice protiv 28-ogodišnjeg seksualnog manijaka koji je napadao isključivo plavuše.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene