Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićen krijumčar cigareta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krijumčar cigareta iz BiH jučer je uhićen na međunarodnom graničnom prijelazu Metković kada je pokušao u Hrvatsku prokrijumčariti više od 60 tisuća cigareta.

Kako je danas priopćeno iz PU dubrovačko-neretvanske, službenici postaje za graničnu kontrolu Metković u suradnji s djelatnicima Carine jučer oko 6 sati na tom su graničnom prijelazu krijumčarenu robu otkrili pri kontroli teretnog i priključnog vozila BiH nacionalnih oznaka kojim je upravljao D.B. (1983.), državljanin BiH.

Pročitajte i ovo Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu"

Postupajući po nalogu istražnog suca, policijski službenici
pretražili su vozilo u kojemu su u posebno za tu namjenu napravljenom prostoru u podu prikolice te dodatno nadograđenom prostoru pronašli 125 "baksi" cigareta Marlboro bez markica, pakiranih u neoriginalnu kartonsku ambalažu. Ukupno je pronađeno 62.500 kutija cigareta, a
kriminalističkom obradom utvrđeno je da su cigarete bile namijenjene tržištu Republike Hrvatske. 

Krijumčar je danas doveden u istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene