Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija na Malešnici

Akcija na Malešnici: Uhićen četvrti osumnjičeni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć oko 19 sati policija je na Bajakovu pri izlasku iz zemlje uhitila 25-godišnjeg M.B., koji je osumnjičen da je dio bande čija su tri člana privedena 5. ožujka u zasjedi u Kožinčevu putu na Malešnici.

Osumnjičena četvorka, nad kojom je policija dovršila kriminalističku istragu, tereti se za sedam razbojstava koja su počinjena u razdoblju od kraja prošle godine do nedavno. Sva četvorica od prije su poznata policiji koja je izvijestila da materijalna šteta razbojništava iznosi oko milijun kuna. No, policija pretragom nije pronašla novac ni oružje kojim su pljačke počinjene. Policija osnovano se sumnja da banda ima još jednog zasad nepoznatog člana te za njim intenzivno traga.

Pročitajte i ovo Ilustracija U više država Trojica Hrvata prošvercala stotine kilograma droge po Europi, USKOK otkrio kako su to učinili Slika nije dostupna Zaplijena droge Na Bajakovu uhićen s gotovo 13 kilograma marihuane

>> Specijalci priveli osumnjičene za pljačke

>> Razbojnik ranjen u zasjedi koju je postavila policija

Podsjetimo, 5. ožujka policija je u zasjedi uhitila tri osumnjičena muškarca. Kako su prilikom uhićenja pružali otpor, došlo je do ranjavanja jednog od uhićenih. Policija uhićene dovodi u dovodi u vezu s napadima na transporte novca, prvenstveno poštanske kombije, te razbojstva u casina i automat klubove.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene