Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je provela istraživanje nad ocem (31) kojeg sumnjiče da jesedmomjesečnoj bebi skuhao čaj u koji je stavio neutvrđenu količinu metadona koji je koristio kao zamjensku terapiju. Predan je pritvorskom nadzorniku.


Nakon obavijesti da je u bolnicu zaprimljeno dijete kojem su u organizmu pronađeni tragovi otopine supsticijske terapije metadona, policija je provela krim istraživanje nad ocem djetata (31), izvijestila je PU splitsko-dalmatinska. On tvrdi kako je metadon u djetetovom čaju završio sasvim slučajno.

Vezani članci Uznemiravanje djeteta, ilustracija Silovatelju malodobne pokćerke sud smanjio kaznu jer je bio u Domovinskom ratu Zaštitari ispred OŠ Krapinske Toplice - 1 Opet incident u Krapinskim Toplicama! Roditelji smislili novu taktiku, ravnatelj pozvao policiju: "Nekoj djeci je pozlilo, ovo nije normalno"

Njega se sumnjiči da je 18. veljače u jutarnjim satima djetetu pripremio čaj u koji je stavio neutvrđenu količinu metadona koji je koristio kao zamjensku terapiju.

U Hrvatskoj se od 2010. pojavilo 44 novih vrsta droga

Tijekom pretrage stana 31-godišnjaku su oduzete bočice metadona, te je odveden pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za kazneno djelo povrede djetetovih prava. (M.J./Agencija VLM/D.B.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook