Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VATROGASCI GA UGASILI

Buknuo požar na krovu objekta u vojarni u Petrinji, srećom nema ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatra je planula na krovu objekta u izgradnji koji još nije predan na korištenje Hrvatskoj vojsci. Požar je ugašen i u tijeku je istraga o njegovom uzroku

U kompleksu vojarne "Pukovnik Predrag Matanović" u Petrinji na novom nedovršenom objektu u fazi izgradnje, koji nije predan na korištenje Hrvatskoj vojsci, u utorak, 2. srpnja 2019. izbio je požar na krovu objekta, javlja Ministarstvo obrane (MORH).

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Svi pripadnici Hrvatske vojske na sigurnom i nema ozlijeđenih, dodaju u priopćenju. Prema najnovijim informacijama, požar je ugašen.

U gašenju požara sudjelovali su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Petrinja i pripadnici protupožarne službe smješteni u vojarni u Petrinji. U tijeku je utvrđivanje činjenica o uzroku požara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene