Iz nerazjašnjenih razloga kamion zagrebačkih registarskih oznaka izletio je s ceste između Korenice i Udbine. U nesreći nema poginulih osoba, no obzirom na njezinu težinu pravo je čudo da je vozač preživio.


Stravična prometna nesreća dogodila se na ulazu u mjesto Jošani, na cesti između Korenice i Udbine. Kako doznajemo iz PU ličko-senjske oko 6 sati ujutro došlo je do slijetanja kamiona s ceste te višestrukog prevrtanja, nakon čega je isti kamion završio na dnu padine uz cestu na krovu.

Vezani članci Kamion sletio s ceste u Lovreću - 4 Kamionom se zabio u kuću: Vozač prevezen u KBC Split, po cesti se rasule goleme bale papira Nesreća kod Ježeva Policija otkrila kako je došlo do strašne nesreće kod Ježeva: Mijenjali gumu u zaustavnoj traci kada je naletio kamion

Kamion je pri izlijetanju s prometnice probio bankinu, a vozač je stravičnu nesreću preživio, no bio je ukliješten u olupini, sve do otprilike 9 sati ujutro, kad su ga vatrogasci izvukli iz kamiona i prevezli u bolnicu. Težina njegovih ozljeda zasad nije poznata.

Uzrok nesreće zasad nije poznat, a policijski očevid je u tijeku.