Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Likvidacija u Savskoj

Policija još nije pronašla ubojicu vlasnika kafića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija i dalje traga za ubojicom vlasnika kafića likvidiranog jučer navečer u Savskoj ulici u Zagrebu.

Identitet počinitelja i motiv ubojstva nisu poznati, a policija, u interesu istrage, na današnjoj konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj nije željela govoriti o detaljima očevida.

U Savskoj ulici kod broja 164, u osobnom automobilu marke Renault Clio splitskih registarskih oznaka, pucnjima iz vatrenog oružja ubijen je muškarac. Ubojstvo se dogodilo u 19: 25 sati. Nepoznati počinitelj je došao do automobila i u žrtvu, koja je sjedila u vozilu kod Instituta Hrvoje Požar, ispalio najmanje tri hica iz te pobjegao. Ubijeni je vlasnik kafića preko puta kojega se zločin i dogodio.  

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

Ubojica se s mjesta događaja udaljio Veslačkom ulicom. Neki svjedoci tvrde da se udaljio pješice. Policija za njim još uvijek traga.

Neslužbeno se doznaje da ubijeni nije u kaznenim evidencijama Ministarstva unutarnjih poslova, no njegovo ime se spominjalo na suđenju tzv. zločinačkoj organizaciji početkom 2000-tih.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene