Obavijesti Video Pretražite Navigacija
predsjednica je zgrožena

Grabar-Kitarović: "Očekujem od svih institucija da preživjelom djetetu osiguraju potrebnu skrb"

Jutro nakon stravičnog zločina na Kajzerici (Foto: Dnevnik.hr)
Jutro nakon stravičnog zločina na Kajzerici (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Jutro nakon stravičnog zločina na Kajzerici (Foto: Dnevnik.hr) Jutro nakon stravičnog zločina na Kajzerici (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Jutro nakon stravičnog zločina na Kajzerici (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Na zagrebačkoj Kajzerici u obiteljskoj kući u četvrtak oko 21:30 ubijeno je šestero ljudi, dvojica muškaraca, tri žene i 10-godišnje dijete, a masakr je preživjela beba. Predsjednica je izrazila sućut.

Višestruko ubojstvo u Zagrebu u četvrtak navečer zgrozilo je cijelu hrvatsku javnost, pa tako i predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović, koja je na Twitteru oštro osudila zločin.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

"Zgrožena sam strašnom tragedijom koja se sinoć dogodila u Zagrebu u kojoj je bešćutno pobijena cijela obitelj. Oštro osuđujem svako nasilje, a pogotovo rješavanje problema obračunima i osvetom.

Iskazujem duboko žaljenje i izražavam sućut zbog nevinih žrtava.

Očekujem od svih nadležnih institucija da preživjelom djetetu osiguraju potrebnu skrb", napisala je Predsjednica na društvenoj mreži.

 

 

Podsjetimo, na zagrebačkoj Kajzerici u obiteljskoj kući u četvrtak oko 21.30 sati ubijeno je šestero ljudi – dvojica muškaraca, tri žene i 10-godišnje dijete, a masakr je preživjela beba, koja je zbrinuta u odgovarajuću instituciju. Ubojica je 36-godišnjak koji je s jednom od žrtava imao bebu koju je ostavio na životu. Bježao je policiji cijelu noć te su ga rano ujutro pronašli u Brezovici, gdje se ubio kad su ga pozvali da se preda.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene