Na zagrebačkoj Kajzerici u obiteljskoj kući u četvrtak oko 21:30 ubijeno je šestero ljudi, dvojica muškaraca, tri žene i 10-godišnje dijete, a masakr je preživjela beba. Predsjednica je izrazila sućut.

Galerija


Višestruko ubojstvo u Zagrebu u četvrtak navečer zgrozilo je cijelu hrvatsku javnost, pa tako i predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović, koja je na Twitteru oštro osudila zločin.

Vezani članci Kuća u Rogotinu u kojoj je ubijen 29-godišnjak Smrtno stradao u obiteljskoj kući: Policija objavila detalje stravičnog ubojstva mladića u Rogotinu Policijski očevid, ilustracija Strava u zagrebačkom naselju Savica: Pronađena tijela dvojice muškaraca, policija sumnja u nasilnu smrt

"Zgrožena sam strašnom tragedijom koja se sinoć dogodila u Zagrebu u kojoj je bešćutno pobijena cijela obitelj. Oštro osuđujem svako nasilje, a pogotovo rješavanje problema obračunima i osvetom.

Iskazujem duboko žaljenje i izražavam sućut zbog nevinih žrtava.

Očekujem od svih nadležnih institucija da preživjelom djetetu osiguraju potrebnu skrb", napisala je Predsjednica na društvenoj mreži.

 

 

Podsjetimo, na zagrebačkoj Kajzerici u obiteljskoj kući u četvrtak oko 21.30 sati ubijeno je šestero ljudi – dvojica muškaraca, tri žene i 10-godišnje dijete, a masakr je preživjela beba, koja je zbrinuta u odgovarajuću instituciju. Ubojica je 36-godišnjak koji je s jednom od žrtava imao bebu koju je ostavio na životu. Bježao je policiji cijelu noć te su ga rano ujutro pronašli u Brezovici, gdje se ubio kad su ga pozvali da se preda.