Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trostruko ubojstvo

Internetom kruži jeziva snimka: Ubojica iz Splita opušteno šetao centrom grada s puškom u ruci?

Društvenim mrežama kruži snimka muškarca koji s puškom u ruci šeće centrom Splita. Snimka je navodno nastala nakon pucnjave u centru u kojoj su ubijene tri osobe.

U pucnjavi na dvije lokacije u centru Splita ubijena su trojica muškaraca od kojih je jedan preminuo u bolnici nekoliko sati nakon pucnjave.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Ilustracija Podignuta optužnica Splitski student planirao pucnjavu na fakultetu: Divio se masovnim ubojicama, drogirao, a na kraju ga je otkrio FBI

Oružani napadač nakon pucnjave je pobjegao, a kako javljaju čitatelji portala DNEVNIK.hr, ubojica je nakon pucnjave navodno snimljen kako opušteno šeće centrom grada s puškom u ruci.

Pokrenuta je potraga za naoružanim muškarcem obučenim u crno koji se kretao put Marjana. Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara potvrdio je da je napadač uhićen i zahvalio je policiji na brzoj reakciji. Iz policije još nema službene potvrde o uhićenju ubojice, a ranije su izvijestili da su zbog pucnjave dvije osobe privedene.

Snimka navodnog ubojice koju su nam poslali čitatelji snimljena je u splitskom Varošu podno Marjana, u Kamenitoj ulici. ''To je problematičan kvart. Iako sada ima apartmana tamo, tamo živi nekoliko problematičnih obitelji'', kaže nam čitateljica i dodaje da se vidi kako muškarac na snimci skreće u ''slijepi dio ulice, pa nema kamo izaći''.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene