Društvenim mrežama kruži snimka muškarca koji s puškom u ruci šeće centrom Splita. Snimka je navodno nastala nakon pucnjave u centru u kojoj su ubijene tri osobe.


U pucnjavi na dvije lokacije u centru Splita ubijena su trojica muškaraca od kojih je jedan preminuo u bolnici nekoliko sati nakon pucnjave.

Vezani članci Zatvor u Splitu Iz splitskog zatvora premještena trojica zatvorenika, odvjetnica: ''Iznenađena sam jer ne znamo što je razlog'' Pucnjava u Splitu (Foto: Milan Sabic/PIXSELL) Pucnjava u Splitu: Policija traga za počiniteljem, nitko nije ozlijeđen

Oružani napadač nakon pucnjave je pobjegao, a kako javljaju čitatelji portala DNEVNIK.hr, ubojica je nakon pucnjave navodno snimljen kako opušteno šeće centrom grada s puškom u ruci.

Pokrenuta je potraga za naoružanim muškarcem obučenim u crno koji se kretao put Marjana. Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara potvrdio je da je napadač uhićen i zahvalio je policiji na brzoj reakciji. Iz policije još nema službene potvrde o uhićenju ubojice, a ranije su izvijestili da su zbog pucnjave dvije osobe privedene.

Snimka navodnog ubojice koju su nam poslali čitatelji snimljena je u splitskom Varošu podno Marjana, u Kamenitoj ulici. ''To je problematičan kvart. Iako sada ima apartmana tamo, tamo živi nekoliko problematičnih obitelji'', kaže nam čitateljica i dodaje da se vidi kako muškarac na snimci skreće u ''slijepi dio ulice, pa nema kamo izaći''.