Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Riječ je o dugogodišnjem zaposleniku Gradske uprave koji je na dužem bolovanju.


U zgradi Gradskog poglavarstva Hrvatske Kostajnice  u 16,25 sati 42-godišnji T. S. je aktivirao ručnu bombu dok u zgradi nije bilo ljudi te nitko nije ranjen, priopćila je sisačko-moslavačka Policijska uprava.

Vezani članci Na radnike HEP-a bacio bombu - 1 Zamjenik pakračke gradonačelnice o napadu na djelatnike HEP-a: "To je suludi čin pojedinca" Bombaški napad u Afganistanu - 1 Krvavi napad na liječnike: Petero poginulih u Afganistanu u eksploziji podmetnute bombe

Muškarac je u zgradu Gradskog poglavarstva ušao nakon isteka radnog vremena. U zgradi je bila samo čistačica, koju je potjerao van, a zatim aktivirao ručnu bombu. Prema dosadašnjim spoznajama, počinitelj nije ranjen, a očevid traje.

Glasnogovornica sisačko-moslavačke Policijske uprave Natalija Mezak-Dolenčić izjavila je da je riječ o dugogodišnjem zaposleniku kostajničke Gradske uprave koji je na dužem bolovanju. U tijeku je očevid i utvrđivanje činjenica.

Mediji pišu da je T. S. lokalni šef SDP-a i da je najvjerojatniji razlog ovog čina otkaz koji je u gradskoj upravi Hrvatske Kostajnice dobila njegova supruga. (D. Ma./Hina)