Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nema ozlijeđenih

U zgradi Poglavarstva Hrvatske Kostajnice aktivirao bombu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječ je o dugogodišnjem zaposleniku Gradske uprave koji je na dužem bolovanju.

U zgradi Gradskog poglavarstva Hrvatske Kostajnice  u 16,25 sati 42-godišnji T. S. je aktivirao ručnu bombu dok u zgradi nije bilo ljudi te nitko nije ranjen, priopćila je sisačko-moslavačka Policijska uprava.

Pročitajte i ovo Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada Rusi moćnim oružjem otežavaju Ukrajincima na bojišnici Objavili i snimku VIDEO Rusija krenula u masovnu proizvodnju zastrašujućeg oružja: "Zapad nema pojma što se događa, mogu razoriti bilo koji europski grad"

Muškarac je u zgradu Gradskog poglavarstva ušao nakon isteka radnog vremena. U zgradi je bila samo čistačica, koju je potjerao van, a zatim aktivirao ručnu bombu. Prema dosadašnjim spoznajama, počinitelj nije ranjen, a očevid traje.

Glasnogovornica sisačko-moslavačke Policijske uprave Natalija Mezak-Dolenčić izjavila je da je riječ o dugogodišnjem zaposleniku kostajničke Gradske uprave koji je na dužem bolovanju. U tijeku je očevid i utvrđivanje činjenica.

Mediji pišu da je T. S. lokalni šef SDP-a i da je najvjerojatniji razlog ovog čina otkaz koji je u gradskoj upravi Hrvatske Kostajnice dobila njegova supruga. (D. Ma./Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene