Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lice s tjeralice

U Zagrebu uhićen silovatelj iz Amerike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Silovatelja, za kojim policija američke savezne države Colorado, traga još od 2003. godine, pronašla je večeras policija u jednom od zagrebačkih hotela, doznajemo iz PU zagrebačke.

David Michael McClarnon, 39-godišnjak iz Colorada, došao je u Zagreb prije dva tjedna. Radi se o osobi koja se nalazi na listi 100 najtraženijih seksualnih prijestupnika američke savezne države Colorado. Na toj ljestvici McClarnon zauzima 74 mjesto najtraženijeg kriminalca.

Pročitajte i ovo Ilustracija U Španjolskoj Uhićen Crnogorac s Interpolove tjeralice: Pogledajte kakav je show napravio prije nego što je pao policiji u ruke Ilustracija osuđen na 8 godina Silovatelj opsjednut likom iz filma bolesno manipulirao žrtvom: "On je opasan predator"

Navodno je za jedno silovanje već osuđen na osam godina zatvora, ali je izbjegao služenje kazne. Iz PUZ-a doznajemo kako je pobjegao iz zatvora, a da ga je hrvatska policija prepoznala s tjeralice Interpola, uhitila te o uhićenju obavijestila američko veleposlanstvo.

Osumnjičeni je, javlja priveden u policijsku postaju u središtu Zagreba, gdje je na osnovu njegove putovnice utvrđeno da se radi o osobi za kojom je putem Interpola raspisana međunarodna tjeralica. Priveden je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene