Obavijesti Video Pretražite Navigacija
lopovi u akciji

U Zagrebu u jednom danu ukradena tri automobila, jedan gorio u garaži

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu su tijekom subote ukradena tri automobila, Honda Accord, VW Golf i Audi.

Ako je suditi prema podacima zagrebačke policije, tijekom subote su u Zagrebu kradljivci automobila bili prilično aktivni. Prijavljene su čak tri krađe automobila, a ukupna šteta se procjenjuje na 217.000 kuna. 

Pročitajte i ovo Pronađene stvari Kaznena prijava Policija razbila zločinačko udruženje: Krali automobile i preprodavali dijelove Ilustracija Plemeniti metali Ogroman porast krađe jednog dijela s automobila: Ovo su modeli s kojih najčešće nestaju

U Božidarevićevoj ulici u Maksimiru, između 14 i 21:15 sati, nestao je Audi slovenskih tablica. Oštećeno je leasing poduzeće iz Slovenije i 29-godišnja slovenska državljanka za oko 80 tisuća kuna. 

Istog dana u Ulici Vojina Bakića, u Novom Zagrebu, nestala je Honda Accord zagrebačkih registarskih oznaka. Krađa se dogodila između 21 i 22 sata, a 38-godišnjak je oštećen za oko 40 tisuća kuna. 

U Poljičkoj ulici u Trnju nestao je VW Golf požeških registarskih oznaka. Golf je nestao između 19. i 23. studenog, a 23-godišnjakinja je oštećena za oko 97 tisuća kuna.

Mitsubishi Colt zagrebačkih registarskih oznaka gorio je u Sesvetama u Ulici kaktusa. Požar na automobilu 75-godišnjaka izbio je u garaži koja se nalazi u dvorištu kuće, a uzrok požara još nije utvrđen. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene