Medvedski breg 44
Medvedski breg 44 Foto: Google Maps

Urušila se kuća koja je bila naslonjena na susjedni objekt i predstavlja opasnost. Građevinska inspekcija na teren će izaći tek u ponedjeljak.


U Zagrebu na adresi Medvedski breg 44 urušila se kuća. Na terenu su policija i vatrogasci, a utvrđeno je da se radi o neodržavanoj kući, javio je Ured za upravljanje hitnim situacijama. Slučaj je prijavljen građevinskoj inspekciji koja će na teren izaći u ponedjeljak.

Vezani članci Policija pronašla tijelo u stanu u Zagrebu i ozlijeđenog muškarca koji je brzo preminuo - 4 Pucnji i dvoje mrtvih, jedan od njih policajac: Objavljeni detalji užasa u stanu na zapadu Zagreba Policija pronašla tijelo u stanu u Zagrebu i ozlijeđenog muškarca koji je brzo preminuo - 1 Strava na zapadu Zagreba: Policija u stanu pronašla mrtvu osobu i teško ozlijeđenog muškarca koji je ubrzo preminuo. Iz stana se čula svađa?

"Ured za upravljanje u hitnim situacijama je danas oko 17:00 sati dobio dojavu o urušavanju kuće na lokaciji Medvedski breg 44. Izlaskom na teren utvrđeno je da se radi o neodržavanoj kući koja je naslonjena na susjedni objekt i predstavlja opasnost. Na terenu je Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba i Policijska uprava zagrebačka.

Ured za upravljanje u hitnim situacijama je slučaj prijavio građevinskoj inspekciji pri Državnom inspektoratu koja će na lokaciju izaći u ponedjeljak", piše u priopćenju.