Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeste li ih vidjeli?

U Zagrebu nestali tinejdžeri Emir Mašić i Maja Rozalija Gusić, "u teškom su zdravstvenom stanju"

Emir Mašić i Maja Rozalija Gusić (Foto: Nestali.hr)
Emir Mašić i Maja Rozalija Gusić (Foto: Nestali.hr) Foto: Nestali.hr
U Zagrebu su nestali 17-godišnji Emir Mašić i Maja Rozalija Gusić.

Maja Rozalija Gusić (17) i Emir Mašić (17) nestali su u Zagrebu nakon što su se 30. i 28. listopada u nepoznatom smjeru udaljili s lokacija u Sesvetama te s Avenije Gojka Šuška.

Pročitajte i ovo Božena Beber izbivala više od 24 sata Sretan kraj potrage: Nestala 80-godišnjakinja vratila se kući Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić - 1 Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Ocu osumnjičenog za ubojstvo male Danke određen pritvor, naložena obdukcija umrlog sina: Tijelo ubijene djevojčice traže dronovi

Tamara Gusić informaciju o nestanku podijelila je na svojem Facebook profilu ističući kako su i Maja i Emir u teškom zdravstvenom stanju.

"Dragi prijatelji, rodbino i svi koji poznajete Maju i Emira, molim vas da nam pomognete pronaći ih što prije. Svaka minuta nam je kao godina i svaka informacija nam jako važna i dobro došla", objavljeno je na Facebooku.

Ako posjedujete informacije o nestalim tinejdžeria molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene