U zagrebačkoj Vlaškoj ulici zapalio se stan na devetom katu nebodera.

Galerija


U Zagrebu je izbio požar na 9. katu nebodera u Vlaškoj ulici na kućnom broju 106. Od JVP-a Zagreb doznajemo da je požar izbio u jednom stanu, a vatrogasci su malo prije 15 sati požar lokalizirali.

Vezani članci Konferencija za medije Stožera Grada Zagreba Sandra Šikić upozorila: "U Zagrebu 2043 slučaja čekaju epidemiološku obradu. Moramo mijenjati strategiju praćenja epidemije" Cestovni prijevoznici prosvjeduju 150 kamiona paraliziralo promet u Zagrebu: "Vrijeme je da se glas prijevoznika čuje i da Vlada prihvati naše prijedloge"

Požar je izbio na balkonu i proširio se na unutrašnjost stana, priopćili su iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. Vatru su gasila 33 vatrogasca koji su na teren izašli s devet vatrogasnih kola. Prema posljednjim informacijama, dvjema je osobama pružena liječnička pomoć zbog udisanja dima, a 50-ak stanara preventivno je evakuirano.

Tramvajski promet u tom dijelu grada privremeno je obustavljen, no uskoro se očekuje normalizacija prometa, poručuiju iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.