Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Boluje od Parkinsonove bolesti

U Vodicama nestao 67-godišnji Slovenac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer je u Vodicama prijavljen nestanak 67-godišnjeg Slovenca, Hermana Brgleza. Posljednji je put viđen sa suprugom koja je i prijavila njegov nestanak, priopćila je PU šibensko - kninska.

U Vodicama je nestao je Herman Brglez, visok 172 cm, jače tjelesne građe, prosjede ravne kose s čeonom i tjemenom ćelavošću, ima svjetlo plave oči i boluje od Parkinsonove bolesti. Posljednji je puta viđen jučer u 9 sati, kada je sa suprugom tražio smještaj u Vodicama, nakon čega mu se gubi svaki trag. Mole se građani da o svim mogućim saznanjima o nestalom Slovencu nazovu Operativno komunikacijski centar na 92 ili izvijeste najbližu policijsku postaju.

Pročitajte i ovo Spašen ribar na istoku Rusije Čudesno spašavanje Pronađen nakon šest mjeseci, preživio je u zabiti na -39 stupnjeva hraneći se korom drveta: "Da niste stigli, umro bih za tri dana" Dostava pošiljaka: Ilustracija - 5 Gdje je zapelo? Je li ovo rekord? Poslali pošiljku na kratku relaciju, nevjerojatno koliko je putovala: "Čak i u vrijeme rata je pošta funkcionirala točno u dan"


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene